Επίσκεψη, Διάγνωση, Εκτέλεση, Επιθεώρηση

  Η Macrepel σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Με τα χρόνια, η εταιρεία υγιεινής μας, έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό ώστε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες των πελατών της.

  Κάθε δυσμενή κατάσταση είναι μια πρόκληση και δημιουργεί εμπειρία σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους μας, που εργάζονται κάτω από ένα ενιαίο στόχο, ώστε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες.

  Η εργασίες μας συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και φακέλους παρασιτοκτονίας που είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη προστασία των χώρων σας και των κρατικών μηχανισμών ελέγχου.

  Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα παρασιτοκτονίας, με σύνταξη πλήρη φακέλου παρασιτοκτονίας , που πλέον είναι απαραίτητος σε κάθε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σας συμβουλεύουμε για όλα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για την επιχείρησή σας και αφορούν το υγειονομικό δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.

  Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας. Ηη χρήση του γίνεται με υπευθυνότητα και γνώση. Σε κάθε εφαρμογή του συνεργείου μας, εκδίδουμε πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας που αναφέρονται όλες οι εργασίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν.

Εφαρμογές σε...

 • Βιομηχανίες Τροφίμων
    Η ασφάλεια των τροφίμων θεσπίζονται κανόνες υγιεινής που εστιάζουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση παρασίτων που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγή ασφαλών τροφίμων.
 • Δημόσιος Τομέας
    Αντιμετώπιση για Σχολεία Νηπιαγωγεία, Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Δημοτικά και Δημόσια κτήρια, υπαίθριοι Δημόσιοι χώροι, Στρατόπεδα, Εκπαιδευτήρια κ.α.
 • Εμπορικά
    Κτήρια γραφείων, γυμναστήρια, μουσεία, θέατρα, κινηματογράγοι, καταστήματα και εμπορικά κέντρα, εκθεσιακοί χώροι
 • Επαγγελματικούς χώρους
     (εργαστήρια και αποθήκες τροφίμων, συσκευαστήρια catering, ζαχαροπλαστεία κ.ά.)
 • Εργοστάσια
 • Εστιατόρια
    Διασφαλίστε την υγιεινή των τροφίμων για την δημόσια υγεία αλλά και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και των Προτύπων Ασφάλειας Τροφίμων
 • Καταστήματα Τροφίμων
    Επιχειρήσεις όπως κρεοπωλεία, παρασκευαστήρια κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, συσκευαστήρια, σφαγεία και γενικότερα χώροι επεξεργασίας κρέατος<

 • Καφέ Μπάρ
    Διατηρήστε την φήμη, τις υπηρεσίες και την υγιεινή της επιχείρησή σας κάνοντας τακτικούς ελέγχους διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία
 • Μέσα μαζικής μεταφοράς
    Αεροπλάνα, Πλοία, Λεωφορεία και γενικά κάθε είδους μεταφορικού μέσου
 • Μουσεία
    Συλλογές έργων τέχνης, Ξυλόγλυπτες κατασκευές κ.α.
 • Νοσοκομεία
    Θωρακίστε τους χώρους σας με αυστηρούς ελέγχους τόσο των θαλάμων ασθενών, χειρουργείων και εργαστηρίων όσο και των βοηθητικών χώρων
 • Ξενοδοχεία Πολυκατοικίες
    Αποτρέψτε την παρουσία εντόμων ή τρωκτικών που μπορεί να καταστράψει την φήμη που με κόπο χτίσατε στην επιχείρησή σας
 • Φαρμακευτικές
    Θωρακίστε τους χώρους σας. Προστατέψτε τις αποθήκες φαρμάκων, παραγωγής καλλυντικών και φαρμάκων, ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού
 • Logistics
    Περιορίστε τις φθορές στα εμπορεύματα αλλά και την δημιουργία επικίνδυνων εστιών μόλυνσης για τους εργαζομένους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων


Διαβάστε την κριτική πελατών μας στην GoogleΑφήστε την δική σας   Δείτε όλα τα σχόλια εδώ

Ενημερώσεις

»06/03/2020 - Κορωνοϊός Μέτρα πρόληψης αποφυγής και περιορισμού του κορωνοϊού. Δείτε την ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «εδώ» και το σχετικό ΦΕΚ «εδώ».
»06/08/2018 - Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων Διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ «εδώ».
»01/01/2017 - Η Macrepel σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας.


όλες οι ενημερώσεις εδώ

Γρήγορα Tips